Hoe heerlijk is het als alles zo uit je hoofd op papier komt, de woorden uit je vingers stromen en je collega’s en klanten precies dat doen, wat je hoopte dat ze zouden doen.

Je zit dan in de flow. Alles gaat moeiteloos, klanten komen naar je toe, je hebt je werk op tijd af en krijgt waardering voor dat wat je gedaan hebt. En in lastige situaties komt er, uit het niets, hulp. Hoe fijn is dat? Dat is hoe je wilt werken. Althans, dat is hoe ik wil werken en hoe ik werk.

Hoe zorg je er voor dat je in de flow zit?

Ik ben daar heel erg lang naar op zoek geweest, heel veel op gemediteerd, over gesproken, ervaringen uitgewisseld en uiteindelijk heb ik de sleutel tot succes gevonden. En uiteraard deel ik die graag met jou, want ik gun jou die flow ook van harte.

Dit is de sleutel voor een succesvolle flow ervaring, met concreet stappenplan:

– Stap 1: Ga zitten met je voeten plat op de grond en je rug recht. Visualiseer dat je je de wervels in je wervelkolom een voor een op elkaar stapelt. Maak een mooie rechte, stevige toren.

– Stap 2: Ga met je aandacht naar je navelpunt.

– Stap 3: Pomp je navel een paar keer op en neer, om jouw kracht wakker te maken.

– Stap 4: Open je nu als een doorgeefluik voor de universele wil. Laat dat wat door jou heen wil stromen, door jou heen stromen. Als je achter je pc of laptop zit, leg je vingers op je toetsenbord en laat ze hun werk doen.

– Stap 5: Schrijf/typ zonder oordeel, maar vanuit je nieuwsgierigheid. Vraag jezelf af, wat is het dat door mij heen wil komen en laat dat komen. Dit is echt heel belangrijk, schakel je ego, je pijn, je onvervulde verlangens en alle andere emoties en gedachten die ruis veroorzaken uit en jezelf openen voor de liefde, de zogenaamde goddelijke stroom.

Succes, laat je me weten hoe het voor je was en wat je gecreëerd hebt in deze flow.

Ik hoor het heel erg graag op mijn weblog.

Humbly yours,

Sat Kirtan Kaur Khalsa