Sat nam ji!

Hoe gaat het met je?

Hou je het nog een beetje vol met de warmte of zit je lekker binnen in de airco? Ik merk dat door de warmte alles vertraagd en er op de een of andere manier niet zoveel uit m’n handen komt, als dat ik zou willen. Frustrerend, ja, zeker, maar die gedachten helpen me niet.

Daarom heb ik me voorgenomen om elke dag slechts aan 1 project te werken, zolang de warmte aanhoudt. Dan doe ik iets, maak ik mezelf niet gek en hou ik mijn hoofd cool. Ik heb daarom vandaag geen nieuw artikel geschreven, deel graag de tips om je hoofd koel te houden, die ik eerder schreef met je. Je leest ze hier en hier.

Wat is jouw tip om ondanks de warmte productief te blijven? Ik hoor het graag!

Mijn doel van vandaag is om de laatste 2 plaatsen die nog vrij zijn voor de opleiding die op 5 september start te vullen. Misschien denk je, ja, dat is iets voor mij. Ik wil heel graag mijn passie voor yoga delen met mijn collega’s. Het mooie van deze opleiding is, dat het je relatief weinig tijd kost. Het vraagt slechts een tijdinvestering van 9 maandagochtenden van 9.30 – 12.00 uur. Je hebt geen reistijd, want we doen de training live online.

Is een van die laatste 2 plekken voor jou, neem dan snel contact met me op, via telefoon (of whatsapp) 06 44 55 89 81 of email (info@businessyogaonline.com). Ik kijk heel erg uit naar de training en vind het heel leuk als jij meedoet!

Geniet van je dag, geniet van jezelf!

Humbly yours,

Sat Kirtan Kaur Khalsa