Sat nam ji!

Hoe is het met je?

Ik ben aan het nagenieten van de enorme flow van de afgelopen dagen, waarin een meerdaags event dat ik geïnitieerd had, moeiteloos verliep. Alles ging als vanzelf en voelde heel licht en gedragen.

Ik voelde echt, ja, zo wil je dat je projecten op het werk ook verlopen. Hoe kan het dan toch zijn dat je daar soms het gevoel hebt dat je er heel erg aan moet ‘trekken’, de samenwerking niet lekker loopt en het project meer energie kost dan dat het je geeft.

Wil je dat niet meer, wil je dat je projecten moeiteloos verlopen, zorg er dan voor dat jouw project de volgende drie succes ingrediënten bevat:

1) Zorg ervoor dat je het begin en het einde geregeld hebt. Zodra je dat geregeld hebt, dan vult het project zich als vanzelf en heb je een duidelijke richting van waar je naar toe wilt gaan.

2) Zorg ervoor dat je het project met een aantal mensen draagt, die allemaal een andere kwaliteit hebben. Zo kun je van elkaar leren, elkaar ondersteunen en kan iedereen zijn steentje bijdragen. Juist de diversiteit zorgt voor het succes. Je vangt op deze manier elkaars blinde vlekken op en krijgt zoveel meer gedaan.

3) Heb vertrouwen in een goede afloop. Visualiseer je perfecte uitkomst, leef er naar toe en maak gebruik van de kracht van het gebed en volg je intuïtieve ingevingen op. Vraag om de hulp van het universum om je te helpen.

Geniet van je dag, geniet van jezelf!

Humbly yours,

Sat Kirtan Kaur Khalsa

PS: mag ik je helpen om ook je projecten moeiteloos te laten verlopen? In een traject van 9 weken zorgen we er samen voor. Durf jij het aan om je project eens op een andere manier aan te pakken, durf jij het aan om echt de kracht van yoga en meditatie in je team te verankeren? Dan is dit traject bedoeld voor jouw projectteam. http://www.businessyogaonline.com/nl/in-negen-weken-gezonden-medewerkers/