Sat nam ji!

Hoe gaat het met je?

Heel af en toe neem ik een interim klus aan in mijn oude vakgebied, database marketing. Zo zit ik even tijdelijk op kantoor 3 dagen. Tjonge, wat moest ik in het begin weer wennen aan de hele dag binnen zijn. Aan het zitten… En aan de airco en het geroezemoes op de afdeling. Het levert me in elk geval voldoende inspiratie voor de nieuwsbrief op…

Om goed voor mezelf te zorgen, juist tijdens het werk, doe ik de volgende dingen:

1) NAAR BUITEN
Ik ga elke dag met een groepje collega’s naar buiten en dan lopen we tussen de middag even lekker een rondje. Heerlijk om even de benen te strekken en een frisse neus te halen. Tijdens deze wandelingen let ik op mijn adem, ik adem dan bewust in mijn buik.

2) HANDCRÈME
Om goed voor mijn huid te zorgen, heb ik mezelf verwend met een lekkere handcrème. Eentje die lekker ruikt en mijn handen beschermt tegen de droge airco lucht.

3) OORDOPJES
Om me te concentreren luister ik naar mijn eigen muziek, met mijn oordopjes in. Ik vind het heerlijk om te werken terwijl ik luister naar mantra’s. Dat geeft me net dat extra beetje energie, dat extra beetje focus en het helpt me om me te verbinden met mezelf. Juist tijdens het werk zo waardevol.

4) GEZONDE LUNCH
Ik zorg ervoor dat ik een gezonde lunch gebruik en iets bij me heb, zodat ik tussen 3 en 4 uur in de middag de verleiding kan weerstaan om naar de kantine te gaan en iets te snacken. Daarom neem ik zelf vers fruit, nootjes, avocado’s, humus en vers gebakken brood mee.

5) BUSINESS YOGA
Om ontspannen te werken, ben ik na een week gestart met een wekelijkse business yoga les. Het is heerlijk om de technieken met mijn collega’s te delen. In deze sessies wapperen we de stress weg en nemen we een minivakantie van 15 minuten. Reacties van collega’s waren, zo, het voelt alsof ik een massage heb gehad, ben helemaal ZEN, oeii.. ik heb er spierpijn van gekregen…

Zo is het voor mij prima vol te houden. Wetende dat ze blij zijn met mijn inzet, wetende dat het tijdelijk is, wetende dat ik enorm veel nieuwe inspiratie krijg en zo mijn business yoga lessen nog actueler en praktijk gerelateerd kan maken. En bovendien is het op 5 minuten fietsafstand van mijn huis 😉

Wat zijn de dingen die jou helpen om relaxt je werk te doen?

Graag nodig ik je uit voor de gratis online training ‘Werk S.M.A.R.T. vanuit je H.A.R.T.’

Het is op zondagavond 26 febuari om 20:30 uur en jij kunt erbij zijn!

Wat ga jij leren:

  • De 5 BOUWSTENEN die leiden naar jouw IDEALE BALANS tussen werk en privé.
  • De 4 SUCCESFACTOREN die ervoor zorgen dat je RUST IN JE HOOFD hebt.
  • Hoe jij een SLIM PLAN maakt zodat je jezelf de HOOGSTE PRIORITEIT geeft.
  • Wat je kunt doen om de voor jouw PERFECTE LIFESTYLE in je werk te creëren.

Als jij jezelf serieus neemt, ben je erbij. Ik spreek je dan!

P.S.: Mocht jij andere medewerkers/collega’s kennen die ook graag hun gezondheid de hoogste prioriteit willen geven, mail ze dan deze link.

Humbly yours,

Sat Kirtan Kaur Khalsa