Sat nam ji!

Hoe gaat het met je?

Doe jij echt wat je leuk vind? Zit jij op je plek en voel je je daar thuis?

Ik hoop het van harte voor je. Mogen doen waar je energie van krijgt en er ook nog je geld mee verdienen, zodat je lekker kan leven. Dat is echt rijkdom.

Ik zei het in mijn vorige mail al, ik heb ja gezegd tegen een interimklus van 1 maand. Het kwam op mijn pad, het is vlak bij mijn huis, goed voor de bankrekening, maar nu ik er zo een tijdje zit, voel ik aan alles dat ik er niet echt blij van wordt. Het is niet datgene wat mij energie geeft. Ik ben aanwezig met mijn lichaam, maar mijn geest is ergens anders. Ik doe het werk met mijn hoofd, maar mijn hart is ergens anders.

Herken je dat?

Ik kan het me nog heel goed herinneren, van mijn tijd bij ING/Postbank. Ik was er wel, maar niet helemaal. Niet met hart en ziel. En dat vind mijn lichaam niet leuk. Toen niet en ook nu niet. Destijds kreeg ik RSI en zover wil ik het deze keer niet laten komen.

Dus, ik ga mijn contract in deze vorm niet verlengen.

Alleen de gedachte al geeft me energie, vrijheid en een enorme drive. Een drive om met nog meer focus en vooral authenticiteit te gaan werken vanuit mijn hart en vanuit de behoefte van de klant, van jou dus…

Want dat zie ik ook tijdens deze interimklus gebeuren.Ze willen vanuit de klant denken, maar met targets op producten gaat dat echt niet lukken. Hierdoor zijn ze continu bezig om klanten te vinden bij hun producten, in plaats van producten bij hun klanten.

Ik heb me voorgenomen deze strategie mee te nemen in mijn bedrijf. Denken vanuit de klant, denken vanuit jou, vanuit jouw behoefte, en dat is stiekem ook vaak mijn behoefte en niet vanuit mijn aanbod 😉

Afgelopen zondagavond gaf ik het webinar ‘Werk SMART vanuit je HART’. Wat ik toen deelde, was niet alleen van toepassing op de deelnemers, het was ook voor mij een wake-up.

Een zeer fijn webinar.”
“Die adem oefening ga ik zeker toepassen”

Ik vind dat elke keer zo mooi hoe het leven mij lessen leert. Juist door te werken met anderen, vragen te krijgen, mensen verder te helpen, help ik niet alleen hen, maar ook mezelf een stap verder.

Van Samira kreeg ik na afloop van het webinar de volgende vraag: “Ik heb zo’n last van mijn gedachten. Ik loop daar nu tegenaan en ze bezorgen mij enorme stress.”

Ik vind dit een hele leuke vraag, juist omdat ik het zo herken. Ik heb nogal wat 7’s in mijn numerologie, waardoor ik lekker in mijn hoofd kan gaan zitten. Wist je dat er per seconde heel veel gedachten van ons onderbewustzijn naar ons bewustzijn gaan. De meeste van die gedachten pikken we niet op, onze hersenen kunnen er maar een paar tegelijkertijd behandelen.

Dus, als je dit weet, dan weet je ook hoe je ervoor kunt zorgen dat je geen last meer hebt van negatieve gedachten. Denk bewust aan positieve dingen. Of nog beter en effectiever, denk dan aan een mantra. Iets wat je energie geeft, iets wat je kracht geeft. Dus bv als je negatieve gedachten zijn, “ik kan het niet”, zeg dan tegen jezelf, Ik kan het, ik kan het, ik kan het. Als je dat voor een spiegel doet, werkt het nog krachtiger. Doe het de eerste paar dagen minimaal 100 keer per dag, zodat het een automatisme wordt. Zo vervang je je negatieve gedachten door positieve, ondersteunende gedachte, en zul je merken dat je veel krachtiger en lekkerder in je vel je zit.

En onthoudt, jij bent je gedachten.

Ik ben er klaar voor om verder te groeien. Ik ben er klaar voor om jou verder te helpen. Mijn gereedschapskistje is goed gevuld. Ik ben er klaar voor om mijn masker meer en meer los te laten en mijn hart meer en meer te openen en te volgen. En ook praktisch gezien ben ik er klaar voor, de kids gaan naar school of de opvang, dus ik heb ook ruimte om met je aan de slag te gaan. Heerlijk, ik kijk er echt naar uit!

Een van de dingen die ik meer wil gaan doen, is mensen zoals jij een stap verder helpen. Hoe dat gaat verschilt per persoon, per bedrijf.

Het kan individueel via skype/webinarjam, het kan via een live dag, het kan zijn via whatsapp ondersteuning of een groepsbijeenkomst, of een wekelijkse les bij jou op kantoor. Maar net wat jij en je mensen nodig hebben om die stappen te zetten om je hart te openen en jezelf de hoogste prioriteit te geven.

Heb je interesse in een traject met mij, neem dan, geheel op jouw manier, contact met me op.

Mijn email is: satkirtanji@gmail.com, mijn whatsapp/telefoon is 06 44 55 89 81 of plan direct iets in mijn digitale agenda calendly.com/businessyoga.

Ik spreek en help je graag!

Humbly yours,

Sat Kirtan Kaur Khalsa