Sat nam ji!

Hoe gaat het met je?

Dit mooie inzicht kwam op mijn pad.

Niet jij kiest de weg, de weg kiest jou

Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen
is er één die jij te gaan hebt.
Die éne is voor jou. Die ene slechts.
En of je wilt of niet, die weg heb jij te gaan.
De keuze is dus niet de weg, want die koos jou.
De keuze is de wijze hoe die weg te gaan.
Met onwil om de kuilen en de stenen,
met verzet omdat de zon een weg
die door ravijnen gaat, haast niet bereiken kan.
Of met de wil om aan het einde van die weg
milder te zijn, en wijzer, dan aan het begin.
De weg koos jou, kies jij ook hem?

Hans Stolp naar Dag Hammarskjöld
Uit: Kijken met de ogen van je hart, Ten Have, 2004

Van al die wegen die er zijn, is er maar 1 voor jou en dat is jouw weg. En als je stappen zet op jouw pad, dan voel je dat. Dan stroomt het, dan gaat alles als vanzelf, dan is er geen twijfel, dan is er een diep weten van binnen.

En ook als je stappen zet van jouw pad af, dan voel je dat. Dan voel je dat in je lichaam, dan is het onrustig in je hoofd, dan is er spanning in je lijf. Dan heb je last van angsten.  

Ik weet als geen ander hoe het is om je pad te lopen, maar ook hoe het voelt als je er niet op loopt. En het mooie is dat de Akara numerologie op mijn pad kwam. En met die wetenschap kan ik jou helpen. Ik kan daarmee jou inzicht geven in je leven, je antwoord geven op vragen, je bevestiging geven van datgene je ergens diep van binnen al weet. 

Hoe werk ik dan?
Iedereen is anders, en iedereen heeft andere behoefte. Ik ben een gevoelsmens, maar ook heel praktisch. We kunnen individueel via skype/webinarjam aan de slag gaan, ofwel tijdens een live dag. Het kan ook zijn dat voor jou om jezelf prioriteit te geven en op je pad te blijven lopen, een liefdevolle, inspirerende stok achter de deur via whatsapp werkt of wellicht ben je meer een groepsmens en haal je meer uit een groepsbijeenkomst (bij jou op kantoor).

Heb je interesse in een traject met mij, neem dan, geheel op jouw manier, contact met me op.

Mijn email is: satkirtanji@gmail.com, mijn whatsapp/telefoon is 06 44 55 89 81 of plan direct iets in mijn digitale agenda calendly.com/businessyoga.

Ik spreek en help je graag!

Humbly yours,

Sat Kirtan Kaur Khalsa

PS: blijf niet langer alleen in rondjes lopen, maak gebruik van de uitgestrekte hand, volg je intuïtie en neem die stap om contact op te nemen. Samen kunnen we zoveel meer bereiken dan alleen.