Sat nam ji!

Hoe gaat het met je?

Je merkt wellicht dat ik niet meer elke week in je inbox te vinden ben. Dat is niet omdat ik niet iets te melden heb… Ik zit vol inspiratie, zo ben ik weer begonnen met het geven van de opleiding tot Business Yoga Specialist en ook de 2 dagen die ik op kantoor ben, geven me heel veel materiaal om te delen.

Toch lukt het me niet om elke week deze nieuwsbrief te schrijven. Want ja, ik heb ook een gezin, kleine kinderen, mijn eigen yoga en meditatie practice en sinds bevrijdingsdag een campertje….

Soms baal ik daarvan, omdat ik jullie beloofd heb, je elke week te inspireren. Zodra ik dat bij mezelf opmerk, dan ga ik ofwel aan de slag, of ik laat het los. Want ik weet in al mijn cellen dat het geen zin heeft om me er druk over te maken. Yogi Bhajan zegt: “Act and the pressure will be off.” En, zoals je ziet, heb ik vandaag voor de actie gekozen.

Want een van de dingen die heel veel stress opleveren is TE LIEF zijn. Te lief zijn gaat altijd ten koste van jezelf. Daarom pleit ik ervoor om jezelf de hoogste prioriteit te geven. Door echt naar je eigen lichaam te luisteren. En dat lukt echt alleen als je even uit de trein van de waan van de dag stapt, even de tijd stil zet. je ogen sluit en je je focust op je adem.

Doe het nu maar even. Stop met wat je aan het doen was, adem een paar keer diep in en uit en voel wat je voelt. Check de bestemming van de trein waarin je zit? Waar gaat dit naar toe? Word je daar blij van? Krijg je daar energie van? Is je antwoord JA, dan blijf je lekker zitten en kun je je ogen openen en uit het raampje gaan kijken.

Is je antwoord NEE, stap dan op het volgende station uit en neem dan ofwel eerst iets te drinken of te eten of stap in de trein met een bestemming waar je blij van wordt.

Mag ik je treinconducteur zijn en je kaartje checken en je helpen in de trein richting geluk, richting ontspanning te stappen? Ik doe niets liever. Neem gerust contact met me op.

Mijn email is: satkirtanji@gmail.com, mijn whatsapp/telefoon is 06 44 55 89 81 of plan direct iets in mijn digitale agenda calendly.com/businessyoga.

Ik spreek en help je graag!

Humbly yours,

Sat Kirtan Kaur Khalsa

Vergeet niet: “Act and the pressure is off…”