‘Business Yoga – weg met de stress’

Een leuk en informatief boek dat uitlegt hoe de NineMinMax™ werkt
Plus praktische tips en oefeningen om meteen mee aan de slag te gaan

In mijn boek Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag leer ik je hoe je in no time kunt ontspannen en je werk weer met meer plezier doet. De NineMinMax™ methode kost je slechts 9 minuten per dag. Neem die tijd voor jezelf, doe de oefeningen en je zult verbaasd staan over de resultaten die je boekt!

 

7 redenen om het boek Business Yoga – weg met de stress te kopen

 • Het is het eerste yogaboek in het Nederlands gericht op medewerkers van nu.
 • Het boek staat vol met vrolijk geïllustreerde korte en krachtige yoga- en meditatieoefeningen.
 • Je wilt een doe-boek waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan.
 • De yogaoefeningen kosten je maar negen minuten per dag die je voor, tijdens of na je werk doet.
 • Voor de 10 meest voorkomende stresssituaties krijg je allerlei praktische en toepasbare tips en oefeningen, zodat je geen last meer van de werkstress hebt en betere resultaten boekt.
 • Het is een boek dat je eindeloos kunt herlezen. Elke keer ontdek je weer wat nieuws en vind je nieuwe inspiratie.
 • Het is niet alleen leuk om te hebben, maar ook om kado te geven en te krijgen!

Bestel het direct

“Invest in yourself with

NineMinMax® Business Yoga – You deserve it!”

Ga in negen minuten naar je Max!

In mijn boek vind je 9 complete Business Yoga sessies ontworpen om te ontstressen, de gezondheid te bevorderen en je gedachten te organiseren.

Makkelijk en snel op het werk

Voor deze oefeningen is geen open ruimte nodig, je hoeft je zelfs niet om te kleden. Mijn NineMinMax Business Yoga kan zittend achter je bureau uitgevoerd worden en er is geen ervaring voor nodig.

Z

Beloofde resultaten

Krijg meer energie door je lichaam en geest te belonen met de oefening die het nodig heeft. Kies 1 van de thema’s in mijn boek, beoefen dit dagelijks en ik beloof je resultaten binnen 40 dagen.

Gelukkig en gezond

De resultaten van onze technieken maken je niet alleen beter in je werk maar helpen je ook een gelukkiger en gezonder leven te leiden.

In slechts 40 dagen zal je de volgende resultaten zien:

 • Verbeterde besluitvormingsvaardigheden
 • Een beter werkend geheugen
 • Een beter georganiseerde geest en werkplek
 • Het vermogen om effectievere verbindingen met anderen te maken
 • Een gezonder en energieker zelf
 • Verbeterde focus
 • Minder Stress
 • Sterk gevoel voor waarheid en doel

BESTEL HET BOEK BUSINESS YOGA VANDAAG

 

Business Yoga is meer dan een boek, het is een manier van leven

Mijn training is ontworpen om, met gebruik van de eeuwenoude kracht van Kundalini Yoga, je lichaam te versterken en gezond te maken terwijl ondertussen je geest helderder wordt. Je wordt een betere versie van jezelf en het kost je maar negen minuten per dag!

Je drukke leven is vol met uitdagingen, beslissingen en veranderingen die je, op elke willekeurig moment, een onzeker gevoel kunnen geven. Als mensen zijn we gezegend met de mogelijkheid om positieve veranderingen te maken zodat we beter kunnen omgaan met deze uitdagingen en onzekerheden in ons dagelijks leven.

Mijn boek leert je om jezelf je top prioriteit te maken, om te luisteren naar je lichaam en je over te geven aan de hogere kracht van zelfbewustzijn.  Een investering in de methoden die ik deel zal je helpen om meer mindfullness te ervaren in het nu en je gedachten, emoties en fysieke sensaties te accepteren zodat je met meer gemak je dag zal doorkomen.

By committing to better yourself, you’ll be committing to better your career, your health and your lifestyle.

OVER DE AUTEUR

Sat nam, mijn naam is Sat Kirtan Kaur Khalsa, Kundalini Yoga leraar em auteur van het book Business Yoga.

Ik ben Business Yoga specialist geworden om professionals te helpen zichzelf meer te onspannen en te verbeteren op het werk, zonder de stress om tijd te vinden in een druk schema. Mijn doel is om mensen te helpen hun leven en prestaties vandaag al te verbeteren zodat ze ook in de toekomst een gelukkig en gezond leven kunnen hebben.

Gedurende 3 jaar had ik last van RSI (Repetitive Strain Injury) problemen, wat mijn werk erg oncomfortabel maakte. Het lukte me niet me helemaal thuis te voelen in de zakenwereld. In die periode ontdekte ik Kundalini Yoga.

Na het starten van mijn training in Kundalini Yoga werd mijn doel in het leven duidelijk: Het was mijn missie om mensen bewust te maken dat ze het waard zijn om zichzelf hun hoogste prioriteit te maken. Wanneer iemand zijn of haar eigen top prioriteit wordt dan wordt die persoon onmiddelijk een waardevolle aanwinst voor hun bedrijf, hun collega’s en, het allerbelangrijkste, zichzelf.

Sat Kirtan Kaur Khalsa